Keukenmagazine

keukenmagazineBestel ons gratis Keukenmagazine!

Op zoek naar keukeninspiratie? Wilt u meer weten over de nieuwste trends en mogelijkheden op keukengebied? Lees dan ons gratis magazine boordevol fraaie keukens, innovatieve oplossingen en creatieve ideeën. Ondermeer in het nieuwe Keukenmagazine:

Echt genieten doet u samen

Wat betekent het woord keuken voor u? Is het een plek waar u vooral maaltijden voorbereidt? Of is de keuken een mobiele werkplek, een speelruimte voor uw kinderen en een gezellige plek om te relaxen in één? Open woonkeukens zijn al sinds jaren erg trendy. Want hier komen een mooi design met spannende materiaal- en kleurcombinaties en voldoende ruimte voor individuele voorkeuren pas echt tot zijn recht.

Naast optische highlights biedt de keuken ook steeds meer innovatieve technische snufjes. Ontdek hoe de slimme details van de Smart Kitchen het leven en werken in de keuken een stuk gemakkelijker én veelzijdiger maken.

Dat technisch gemak absoluut geen afbreuk hoeft te doen aan de creativiteit in de keuken maakt het thema do-it-yourself duidelijk: laat u inspireren tot het zelf maken van de heerlijkste gerechten in uw eigen keuken. Inspirerend is ook ons gesprek met supervrouw Pascale Naessens. Ze bewijst dat gezond eten en calorieën tellen niets met elkaar te maken hebben. Bij onze culinaire reis gaan we evenmin verder in op het thema calorieën: de Deense hoofdstad Kopenhagen biedt ook veel verleidingen uitspattingen voor iedereen die graag eens iets anders wil.

Het Keukenmagazine is hiernaast gratis online te bestellen of af te halen in onze winkel.